Om Oss

Matrix Innovation är ett hälsoföretag med internetbutik för människors fysiska och mentala välbefinnande. Vi bedriver även förlagsverksamhet och ger ut böcker av Dr Sandor Alexander Markus.

Matrix Innovation samarbetar med AIC Association (www.celestemetoden.com) som är en förening för studier i Livsvetenskap, Humanvetenskap.

Företaget Matrix Innovation ägs och drivs av Ann-Sofie Hammarbäck, som har arbetat med hälsa och utveckling i flera decennier.

Ann-Sofie Hammarbäck, Matrix Innovation har den 7 mars 2014 tilldelats den Europeiska Vetenskapliska Akademin för Naturvetenskaps (Europäische Akademie der Naturwissenschaften) prestigfyllda medalj av Nobelpristagaren Robert Koch´s silvergrad för enastående forskning inom kvantmedicin och prestationshöjande kosttillskott för hjärnan s.k. Brain Formula.

Robert Koch diplom

“Vi lever idag i ett allt mer stressat samhälle där kraven på oss människor ökar hela tiden. Vårt jordklot förorenas mer och mer för varje dag som går och maten som både vi och djuren äter idag har inte samma näringsinnehåll som den hade för 50 år sedan. Allt detta påverkar självklart både människor och djur! Vi märker av att vi blir mer och mer dränerade på energi och allt mer sjuka i takt med att kraven ökar.
Men eftersom våra sinnrika kroppar är konstruerade till att eftersträva homeostas, d.v.s. kroppens strävan efter att upprätthålla jämvikt och balans på alla plan, finns numera revolutionerande sätt att hjälpa kroppen till detta.
Denna hjälp kallas kvantmedicin och laser och LED behandling ingår som ett välbeprövat och framgångsrikt medel i kvantmedicinska behandlingar.”

Utsikt från bryggan i Vikarbyn över sjön Siljan med Rättvik i bakgrunden

Hemadressen återfinns i natursköna Vikarbyn i Rättviks kommun i Dalarna.

Adress:
Matrix Innovation
Skolgatu 2 J
S-795 70 Vikarbyn
Sweden
Godkänd för F-skatt.

Bank:
Leksands Sparbank Swedbank, Rättvik.
BG: 5369-2224

Ann-Sofie Hammarbäck
info@matrixinnovation.se

Sandor Markus
sandor.markus@human-academy.com

Lars Helge Swahn
webbmaster@human-academy.com
Tel: Lars Helge Swahn 073-9072143 (sms)

Välkommen!

Återförsäljare sökes!